Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

ETT AV SVERIGES FRÄMSTA JAKT & SKYTTE KURSER

Betyg
5.0
128
recensioner
Kalle Wahlström
Kalle Wahlström
för 1 månad sedan
Grymt bra bemötande vid funderingar ang en produkt. Snabbt svar. Bara positivt att säga. Kommer handla igen
Läs mer
Publicerat den
Google
Henrik Stensgaard
Henrik Stensgaard
för 1 månad sedan
Grymt bra respons och bemötande. Rekommenderas i både dom stora och dom små ärendena.
Läs mer
Publicerat den
Google
Pero Ljoljic
Pero Ljoljic
för 1 månad sedan
Sjukt bra handledare och kurs. Rekommenderar varmt och det var roligt samtidigt.
Publicerat den
Google
Mattias Brodin
Mattias Brodin
för 1 månad sedan
Mycket nöjd med jägarutbildningen och kan rekommendera denna för alla som tänker ta jägarexamen!
Läs mer
Publicerat den
Google
joakim thorsson
joakim thorsson
för 1 månad sedan
Otroligt bra service o kunnande personal. Är så nöjd med service o bemötande o snabba leveranser. Otroligt fina delar som dom säljer o tillverkar. Mvh joakim gustafsson
Läs mer
Publicerat den
Google
Kim Bonde
Kim Bonde
för 1 månad sedan
Superupplägg! Teoriprovet var inget skrämmande efter övat i RHS-appen. Simulatorerna gav mig massa tid att öva såpass att på uppskjutning var jag lugn och säker. Lyssnar man på Blago och följer hans råd/instruktioner så guidar han en till en jägarexamen på ett förrräffligt sätt. Ska du bli jägare så bli en del av RHS! Jag rekommenderar med nöje denna utbildning till framtida jägare då du inte bara får hjälp med examen utan även stöd/hjälp att faktiskt lära dig färdigheterna och säkerheten att kunna ge dig ut i skogen!
Läs mer
Publicerat den
Google
Ahmad “Tthe”
Ahmad “Tthe”
för 1 månad sedan
Väldigt bra jaktskola. Fantastiskt bra utbildning. Seriöst men avslappnat. Bra pedagogiskt upplägg med jättebra lärare.Blago är väldigt professionell och har en djup kunskap i både teori och praktik när det gäller jakt och jaktrelaterade frågor. Utbildningen är intensiv och den kräver fullt engagemang från elevens sida. Men det ger resultat. Ingenting lämnas till slumpen, utan du blir drillad i både teori och skytteträning. Denna jaktskola rekommenderar jag starkt.
Läs mer
Publicerat den
Google
Jonas Rydje
Jonas Rydje
för 2 månader sedan
Fantstisk kvalitet och servicenivå långt över alla andra! Extremt nöjd och tillfredsställd som kund som kommer återkomma många gånger framöver! :)
Läs mer
Publicerat den
Google
Jonathan Dahlin
Jonathan Dahlin
för 4 månader sedan
Very professional encounter and fast delivery, package was delayed but that has nothing to do with the RHS but rather post nord. Royal Hunting was super fast in responding to questions and very helpful and service minded. It is always a pleasure dealing with customer focused companies such as RHS. On top of that the ordered trigger spring was of really good quality and met all expectations.
Läs mer
Publicerat den
Google

VAD BETYDER DET ATT TA JÄGAREXAMEN PÅ RHS?

EN GEDIGEN, OJÄMNFÖRLIG & PÅLITLIG UTBILDNING!

          

Kurslitteratur

Du börjar med att ladda ner vår App - "Jägarskolan" som ingår i kurs priset. Vi har gjort studiematerialet väldigt enkelt och praktiskt att lära sig med stor fokus på de viktigaste delarna inom jakt, skytteteknik, lagar, metoder viltarter. Ja i stort sätt allt som behövs för du ska klara av teori
provet från Naturvårdsverket på första försök. Appen tillsammans med kursledarnas enastående förmåga att lära ut, är din nyckel till framgång. 

         

Säker vapenhantering

Vår teknik bygger på en lugn och metodisk inlärningsprocess. Genom en hel del praktiska övningar som leder dig till ett förstärkt självförtroende med väldigt god behärskning av säker vapenhantering, mer än vad som krävs inför slutproven på jägarexamen. Stegvis går vi igenom de olika funktionerna på kul & hagelvapen från de olika vapentillverkarna samtidigt som vi breddar din kunskap inför senare val av vapenköp.

          

Skyttesimulatorer

Med våra avancerade skytte simulatorer både för kula och hagel börjar vi forma din skytteteknik och anpassa vapnet efter dig. Vi använder oss av riktiga hagel och kulvapen under simulator träningen där du skjuter skarpt med samma vapensystem på skjutbanorna utomhus. Vi strävar alltid att ge dig största möjliga trygghet med god vapen vana vilket är vår högsta prioritering inför alla dina kommande praktiska moment.

          

Privata skjutbanor

Vi hyr hela banan på klubben, där ni enbart skjuter med RHS instruktörerna noggranna vägledning. Vi håller kurserna i små grupper för att minimera nervositet och onödig stress dels för att ge dig en god trivsam träningsmiljö samtidigt som man får en mer personlig anpassad inriktning. Inga långa trista väntetider eller dolda avgifter som oftast sker på helg kurser.
Vi jobbar med kvalitet inte kvantitet

RHS affärverksamhet finns i Malmö,
Vår egna special anpassade byggnad på 3 våningar.
V1 : Verkstad
V2: Produktutveckling
V3: Kursutbildning

VARFÖR MAN VÄLJER RHS FRÅN ALLRA FÖRSTA BÖRJAN?

GOD KAMRATSKAP, ANPASSAD HJÄLP OCH HÄRLIGA MINNEN FÖR LIVET!

                 BOKA DIN KURS HÄR       
          DATUM FÖR JÄGAREXAMEN
          

Erfarna Instruktörer

Jakt och skytte är inte vår hobby utan vårt yrke och livstil sedan långt tillbaks.Våran kunskap kommer inte ur nån bok utan från flera generationers utveckling inom jakt & skytte.Vi lever för Jakten, fast mer för att lära ut och bygga upp den Svenska jägarkåren på ett traditionellt vis med ansvarsfulla jägare. 

          

Djupare förståelse

Alla kan känna sig stressade och nervösa inför situationer som ni upplever för första gången och särskilt vid de praktiska proven. Du kan vara trygg med våran expertis, vårt jobb är att se till du behärskar dessa moment föredömligt. Alla kan vi göra fel och det är vårt mål att se till att du har lärt dig utav felet och gör om och gör rätt.

          

Rätt lära från början

Vi gör inte bara det som krävs för att du skall få en godkänd jägarexamen. Alla har olika förutsättningar och vi försöker tillgodose allas deltagarnas behov. Vi är kända för att göra de där lilla extra för att du ska få en stabil grund att stå på inför ert nya jägarliv. Jämför gärna oss med andra aktörer så förstår du vilken skillnad det är mellan vad vi erbjuder.

          

Vänskap för livet

Vi finns där för dig hela vägen. Det goda arbetsklimatet i gruppen gör att du kommer känna dig på hemmaplan. Vi coachar och stöttar dig och ger dig gott om tid. Under kursperioden hinner man lära känna sina kurskamrater och skapa goda vänner. Att dela många skratt under nervösa stunder och ge den stöd som krävs är en av våra grundstenar.


         

Vi bryr oss även efter kursen

Den viktigaste delen är inte bara den kvalitativa undervisningen, utan den fortsatta hjälpen du får efter kursavslut från alla inom RHS Hunters familjen. Vilket kommer till stor nytta när du ska välja ditt första vapen och vad du ska tänka på första jakttillfälle.Med över 1800 aktiva medlemmar i Skåne så har du med stor sannolikhet möjlighet att bli medbjuden på din första jakt och från därifrån bygga vidare.

         

Medlemskap i RHS familjen

När du går på nån av våra kurser så blir du automatiskt medlem i RHS Hunters familjen som  ger dig stor frihet med ett brett kontaktnätverk som bidrar till en ständig personlig utveckling. Förutom stöd så bidrar medlemskapet till rabatterade priser hos våra olika samarbetspartners.