Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

ETT AV SVERIGES FRÄMSTA JAKT & SKYTTE KURSER

Betyg
5.0
116
recensioner
Linus Delin
Linus Delin
för 1 månad sedan
Om ni tvekar såsom jag gjorde och velar inför valet av skola, sluta göra det. Ta jägarexamen och gör det hos RHS. Ni får de mest engagerade kursledarna, oändligt med information och träning. Kommer ha med mig allt jag lärt mig länge till, det ni lär är sätter sig i ryggmärgen. Ta steget och gå till denna skolan!
Läs mer
Publicerat den
Google
Joel Lindstedt
Joel Lindstedt
för 1 månad sedan
Bra utbildning med godkänt resultat efter kursens avslut trotts slarv med pluggandet från min sida.
Läs mer
Publicerat den
Google
Tim Hartler
Tim Hartler
för 1 månad sedan
Utbildningen har överträffat alla mina förväntningar! Mycket hjärta, engagemang och fokus! Stort tack till både instruktörer och elever för en intensiv resa med många skratt, en och annan hårtork och nya insikter i massor!
Läs mer
Publicerat den
Google
Friberg
Friberg
för 1 månad sedan
Grym utbildning! Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Dom hjälper även den väldigt oerfarna att känna sig trygg och säker på skjutbanan när det väl är dags för proven.
Läs mer
Publicerat den
Google
Saga
Saga
för 1 månad sedan
Otroligt kompetenta lärare, superbra kurs, gör att man verkligen känner sig förberedd för att ta sig vidare ut och lära sig mer på egen hand!
Läs mer
Publicerat den
Google
Jakob
Jakob
för 3 månader sedan
Kan starkt rekommendera kursen, fantastiskt bra kursledare! Kände mig extremt förberedd inför provdagen och stötte inte på några som helst problem.
Läs mer
Publicerat den
Google
Ali Altundag
Ali Altundag
för 6 månader sedan
Dem vet vad dem gör, mycket duktiga och hjälpsamma instruktörer. Även efter kursen fick mycket hjälp av dem. Jag var mycket nöjd. Jag rekommenderar stark!
Läs mer
Publicerat den
Google
Meliza Timocin
Meliza Timocin
för 6 månader sedan
Vill du ta jägarexamen och känna dig trygg och säker efter kursen så har du hittat rätt! På RHS kombineras teoretiskt och praktiskt utbildning på bästa sätt. Mycket fokus läggs på säker vapenhantering som är A och O under jakt. Du får även flera moment att träna inför uppskjutningen med både skarpt på bana och på stimulator. Instruktören går noga igenom teorin och skyttetekniken. Han hjälper även alla individuellt och ger grymma råd! Kan inget annat än att rekommendera denna kursen och jag ser framemot framtida samarbeten!
Läs mer
Publicerat den
Google
Josip Bole
Josip Bole
för 7 månader sedan
Riktigt bra jägarutbildning med en instruktor som gör allt och litte till för sina elever! Rekommenderas varmt.
Läs mer
Publicerat den
Google
Alexander Lindén
Alexander Lindén
för 7 månader sedan
Rekommenderas! Seriös och bra kurs rakt igenom. Gillade att man la mycket ”krut” på fokusområdena som säker vapenhantering & skyttetknik.
Läs mer
Publicerat den
Google
Japandi Tech
Japandi Tech
för 7 månader sedan
Tyckte kursen var riktigt bra. Det var många övningsmoment så man kände sig väldigt trygg i sig själv när det väl var dags att göra prov. Bla go är inte bara en trevlig instruktör utan också väldigt kompetent och han gör det tydligt att han vill hjälpa dig att bli en så säker och bra jägare som möjligt! / William
Läs mer
Publicerat den
Google
Fredrik Harrysson
Fredrik Harrysson
för 7 månader sedan
Den här utbildningen kom rekommenderad från en vän och levde upp till sitt rykte. Instruktören är en mycket erfarenhet skytteinstruktör med certifikationer som man inte brukar se. Utbildningen tar längre tid än de flesta och det är en bra sak, man får mycket tid på sig att plugga både till teori och det praktiska och tid mellan utbildningsdagarna för att smälta information och träna hemma. Generöst med tid på bana för att se till att man är redo för uppskjutningen men framförallt ett mycket bra och gediget fokus på säker vapenhantering. Jämfört med vad jag hört om andra kurser så skulle jag vara långt mycket mer trygg att jaga med någon från denna kursen än någon annan, och det är för mig det viktigaste en kurs kan medföra.
Läs mer
Publicerat den
Google
Panel only seen by widget owner

VAD BETYDER DET ATT TA JÄGAREXAMEN PÅ RHS?

EN GEDIGEN, OJÄMNFÖRLIG & PÅLITLIG UTBILDNING!

          

Kurslitteratur

Du börjar med att ladda ner vår App - RHS Education som ingår i kurs priset. Vi har gjort studiematerialet väldigt enkelt och praktiskt att lära sig med stor fokus på de viktigaste delarna inom jakt, skytteteknik, lagar, metoder viltarter. Ja i stort sätt allt som behövs för du ska klara av teori
provet från Naturvårdsverket på första försök. Appen tillsammans med kursledarnas enastående förmåga att lära ut, är din nyckel till framgång. 

         

Säker vapenhantering

Vår teknik bygger på en lugn och metodisk inlärningsprocess. Genom en hel del praktiska övningar som leder dig till ett förstärkt självförtroende med väldigt god behärskning av säker vapenhantering, mer än vad som krävs inför slutproven på jägarexamen. Stegvis går vi igenom de olika funktionerna på kul & hagelvapen från de olika vapentillverkarna samtidigt som vi breddar din kunskap inför senare val av vapenköp.

          

Skyttesimulatorer

Med våra avancerade skytte simulatorer både för kula och hagel börjar vi forma din skytteteknik och anpassa vapnet efter dig. Vi använder oss av riktiga hagel och kulvapen under simulator träningen där du skjuter skarpt med samma vapensystem på skjutbanorna utomhus. Vi strävar alltid att ge dig största möjliga trygghet med god vapen vana vilket är vår högsta prioritering inför alla dina kommande praktiska moment.

          

Privata skjutbanor

Vi hyr hela banan på klubben, där ni enbart skjuter med RHS instruktörerna noggranna vägledning. Vi håller kurserna i små grupper för att minimera nervositet och onödig stress dels för att ge dig en god trivsam träningsmiljö samtidigt som man får en mer personlig anpassad inriktning. Inga långa trista väntetider eller dolda avgifter som oftast sker på helg kurser.
Vi jobbar med kvalitet inte kvantitet

RHS affärverksamhet finns i Malmö,
Vår egna special anpassade byggnad på 3 våningar.
V1 : Verkstad
V2: Produktutveckling
V3: Kursutbildning

VARFÖR MAN VÄLJER RHS FRÅN ALLRA FÖRSTA BÖRJAN?

GOD KAMRATSKAP, ANPASSAD HJÄLP OCH HÄRLIGA MINNEN FÖR LIVET!

                 BOKA DIN KURS HÄR       
          DATUM FÖR JÄGAREXAMEN
          

Erfarna Instruktörer

Jakt och skytte är inte vår hobby utan vårt yrke och livstil sedan långt tillbaks.Våran kunskap kommer inte ur nån bok utan från flera generationers utveckling inom jakt & skytte.Vi lever för Jakten, fast mer för att lära ut och bygga upp den Svenska jägarkåren på ett traditionellt vis med ansvarsfulla jägare. 

          

Djupare förståelse

Alla kan känna sig stressade och nervösa inför situationer som ni upplever för första gången och särskilt vid de praktiska proven. Du kan vara trygg med våran expertis, vårt jobb är att se till du behärskar dessa moment föredömligt. Alla kan vi göra fel och det är vårt mål att se till att du har lärt dig utav felet och gör om och gör rätt.

          

Rätt lära från början

Vi gör inte bara det som krävs för att du skall få en godkänd jägarexamen. Alla har olika förutsättningar och vi försöker tillgodose allas deltagarnas behov. Vi är kända för att göra de där lilla extra för att du ska få en stabil grund att stå på inför ert nya jägarliv. Jämför gärna oss med andra aktörer så förstår du vilken skillnad det är mellan vad vi erbjuder.

          

Vänskap för livet

Vi finns där för dig hela vägen. Det goda arbetsklimatet i gruppen gör att du kommer känna dig på hemmaplan. Vi coachar och stöttar dig och ger dig gott om tid. Under kursperioden hinner man lära känna sina kurskamrater och skapa goda vänner. Att dela många skratt under nervösa stunder och ge den stöd som krävs är en av våra grundstenar.


         

Vi bryr oss även efter kursen

Den viktigaste delen är inte bara den kvalitativa undervisningen, utan den fortsatta hjälpen du får efter kursavslut från alla inom RHS Hunters familjen. Vilket kommer till stor nytta när du ska välja ditt första vapen och vad du ska tänka på första jakttillfälle.Med över 1800 aktiva medlemmar i Skåne så har du med stor sannolikhet möjlighet att bli medbjuden på din första jakt och från därifrån bygga vidare.

         

Medlemskap i RHS familjen

När du går på nån av våra kurser så blir du automatiskt medlem i RHS Hunters familjen som  ger dig stor frihet med ett brett kontaktnätverk som bidrar till en ständig personlig utveckling. Förutom stöd så bidrar medlemskapet till rabatterade priser hos våra olika samarbetspartners.