ETT AV SVERIGES FRÄMSTA JAKT & SKYTTE KURSER

Betyg
5.0
135
recensioner
Borgström Jonas
Borgström Jonas
för 11 dagar sedan
Stort tack till Blago för en väl utförd kurs. Detta är en ganska komprimerad kurs som kräver att du kommer förberedd till kursdagarna, men allt du behöver finns i ett behändigt format i appen eller via hemsidan. Blago lyssnar och guidar dig genom kursen på ett handfast sätt och ger du bara 100% får du ännu mer tillbaka. Så tack än en gång för en oförglömlig upplevelse! Vi ses! Mvh jonas
Läs mer
Publicerat den
Google
Daniel Fagerberg
Daniel Fagerberg
för 11 dagar sedan
Jag tog jägarexamen hos RHS (Royal Hunting Sweden). Jag ger kursledaren Blago och hans upplägg 5 stjärnor. Lärorikt, intressant, roligt. Blago fick 9 kursmedlemmar utan jakt erfarenhet att ta jägarexamen. I de snyggt renoverade lokalerna nöter vi in säker vapenhantering, skjutteknik, övar simulatorskytte och går igenom jaktteorin. Skarpt skytte gjordes med fina vältrimmade vapen på skjutbanor som RHS hade hyrt bara för oss. Efter avslutad kurs finns alla möjligheter att få hjälp med eventuella vapenlicenser, vapeninköp och vapenjusteringar. Tack för kursen och det eviga medlemskapet i RHS familjen.
Läs mer
Publicerat den
Google
Vahid Seferovic
Vahid Seferovic
för 18 dagar sedan
Till alla som funderar på att ta jägarexamen kan jag utan att tveka varmt rekommendera RHS. En riktig bra kurs med genomtänkt upplägg där teorin varvas med praktiska delar och individuella behov/anpassningar alltid förblir i fokus. Blago är väldigt kunnig och engagerad som helt enkelt hjälper dig från start ända in i mål.
Läs mer
Publicerat den
Google
Faruk Z
Faruk Z
för 18 dagar sedan
Kan inte mer än rekommendera RHS! Väldigt professionell utbildning för jakt där man får en detaljerad genomgång för teori i deras app samt praktisk utbildning av et proffs som investerat i simulatorer samt vapen. Kunskapen som de besitter i teori och erfarenhet är guld värt. Den individuella anpassningen som jag personligen har fått har hjälpt mig att nå mina mål och utan detta hade jag säkerligen gett upp ganska tidigt. Baserat på andra vänners erfarenhet i jämförelse med min egen känner jag att jag verkligen har gjort rätt i att välja denna professionella ”institut” för min utbildning. Skulle gå om kursen bara för upplevelsen, de goda framtida råden samt gemenskapen! Jag är säker på att ni kommer att finnas samt göra ett underbart jobb lång tid framöver, Svenska Jägarförbundet behöver er!
Läs mer
Publicerat den
Google
Björn Svensson
Björn Svensson
för 18 dagar sedan
Stort tack för en bra kurs.
Publicerat den
Google
Martin Sundin
Martin Sundin
för 1 månad sedan
God service uppskattas och det får man här! Postnord skadar försändelsen och tappar varan men RHS svarar direkt och skickar en ny produkt av ren goodwill. Rekommenderas!
Läs mer
Publicerat den
Google
Kenth Carlson
Kenth Carlson
för 2 månader sedan
Mycket snabb hantering av ordern.
Publicerat den
Google
Ted Månsson
Ted Månsson
för 2 månader sedan
Bra och tillmötesgående 👍
Publicerat den
Google
Kalle Wahlström
Kalle Wahlström
för 3 månader sedan
Grymt bra bemötande vid funderingar ang en produkt. Snabbt svar. Bara positivt att säga. Kommer handla igen
Läs mer
Publicerat den
Google

VAD BETYDER DET ATT TA JÄGAREXAMEN PÅ RHS?

EN GEDIGEN, OJÄMNFÖRLIG & PÅLITLIG UTBILDNING!

          

Kurslitteratur

Du börjar med att ladda ner vår App - "Jägarskolan" som ingår i kurs priset. Vi har gjort studiematerialet väldigt enkelt och praktiskt att lära sig med stor fokus på de viktigaste delarna inom jakt, skytteteknik, lagar, metoder viltarter. Ja i stort sätt allt som behövs för du ska klara av teori
provet från Naturvårdsverket på första försök. Appen tillsammans med kursledarnas enastående förmåga att lära ut, är din nyckel till framgång. 

         

Säker vapenhantering

Vår teknik bygger på en lugn och metodisk inlärningsprocess. Genom en hel del praktiska övningar som leder dig till ett förstärkt självförtroende med väldigt god behärskning av säker vapenhantering, mer än vad som krävs inför slutproven på jägarexamen. Stegvis går vi igenom de olika funktionerna på kul & hagelvapen från de olika vapentillverkarna samtidigt som vi breddar din kunskap inför senare val av vapenköp.

          

Skyttesimulatorer

Med våra avancerade skytte simulatorer både för kula och hagel börjar vi forma din skytteteknik och anpassa vapnet efter dig. Vi använder oss av riktiga hagel och kulvapen under simulator träningen där du skjuter skarpt med samma vapensystem på skjutbanorna utomhus. Vi strävar alltid att ge dig största möjliga trygghet med god vapen vana vilket är vår högsta prioritering inför alla dina kommande praktiska moment.

          

Privata skjutbanor

Vi hyr hela banan på klubben, där ni enbart skjuter med RHS instruktörerna noggranna vägledning. Vi håller kurserna i små grupper för att minimera nervositet och onödig stress dels för att ge dig en god trivsam träningsmiljö samtidigt som man får en mer personlig anpassad inriktning. Inga långa trista väntetider eller dolda avgifter som oftast sker på helg kurser.
Vi jobbar med kvalitet inte kvantitet

RHS affärverksamhet finns i Malmö,
Vår egna special anpassade byggnad på 3 våningar.
V1 : Verkstad
V2: Produktutveckling
V3: Kursutbildning

VARFÖR MAN VÄLJER RHS FRÅN ALLRA FÖRSTA BÖRJAN?

GOD KAMRATSKAP, ANPASSAD HJÄLP OCH HÄRLIGA MINNEN FÖR LIVET!

                 BOKA DIN KURS HÄR       
          DATUM FÖR JÄGAREXAMEN
          

Erfarna Instruktörer

Jakt och skytte är inte vår hobby utan vårt yrke och livstil sedan långt tillbaks.Våran kunskap kommer inte ur nån bok utan från flera generationers utveckling inom jakt & skytte.Vi lever för Jakten, fast mer för att lära ut och bygga upp den Svenska jägarkåren på ett traditionellt vis med ansvarsfulla jägare. 

          

Djupare förståelse

Alla kan känna sig stressade och nervösa inför situationer som ni upplever för första gången och särskilt vid de praktiska proven. Du kan vara trygg med våran expertis, vårt jobb är att se till du behärskar dessa moment föredömligt. Alla kan vi göra fel och det är vårt mål att se till att du har lärt dig utav felet och gör om och gör rätt.

          

Rätt lära från början

Vi gör inte bara det som krävs för att du skall få en godkänd jägarexamen. Alla har olika förutsättningar och vi försöker tillgodose allas deltagarnas behov. Vi är kända för att göra de där lilla extra för att du ska få en stabil grund att stå på inför ert nya jägarliv. Jämför gärna oss med andra aktörer så förstår du vilken skillnad det är mellan vad vi erbjuder.

          

Vänskap för livet

Vi finns där för dig hela vägen. Det goda arbetsklimatet i gruppen gör att du kommer känna dig på hemmaplan. Vi coachar och stöttar dig och ger dig gott om tid. Under kursperioden hinner man lära känna sina kurskamrater och skapa goda vänner. Att dela många skratt under nervösa stunder och ge den stöd som krävs är en av våra grundstenar.


         

Vi bryr oss även efter kursen

Den viktigaste delen är inte bara den kvalitativa undervisningen, utan den fortsatta hjälpen du får efter kursavslut från alla inom RHS Hunters familjen. Vilket kommer till stor nytta när du ska välja ditt första vapen och vad du ska tänka på första jakttillfälle.Med över 1800 aktiva medlemmar i Skåne så har du med stor sannolikhet möjlighet att bli medbjuden på din första jakt och från därifrån bygga vidare.

         

Medlemskap i RHS familjen

När du går på nån av våra kurser så blir du automatiskt medlem i RHS Hunters familjen som  ger dig stor frihet med ett brett kontaktnätverk som bidrar till en ständig personlig utveckling. Förutom stöd så bidrar medlemskapet till rabatterade priser hos våra olika samarbetspartners.