Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Hur allt började....

Royal Hunting Sweden, känt som RHS, är ett etablerat familjeföretag. Det tog sin början som en enskild individs dröm i början av 1998, drivet av en stark passion för jakt och vilt. Sedan dess har företaget vuxit stadigt och drivs nu av en stark önskan att främja en hållbar och långsiktig relation mellan människa och natur.

Från ung ålder har jag varit aktiv på skjutbanor och vid jakt. Efter att jag blev tillräckligt gammal genomgick jag en sex månader lång jägarexamensprocess. Under kursens gång upptäckte jag flera brister i den praktiska utbildningen. Med stöd av min tidigare erfarenhet presterade jag avsevärt bättre än mina kurskamrater. Detta var något jag funderade över under en längre tid. Efter studenten arbetade jag som hantverkare, men min passion för skytte växte ständigt, vilket så småningom ledde mig mot en mer seriös riktning.

Genom möten med kunniga individer i min uppväxt och flitig träning utvecklades jag tillräckligt för att självsäkert kunna leda skytteutbildningar. Där sätter vi stor vikt vid säkerhet, skjutteknik och individuell anpassning. Mitt mål är att ständigt förbättra både den teoretiska och praktiska undervisningen genom effektiva metoder och tydlig kommunikation.

Idag utbildar RHS-instruktörer årligen hundratals skyttar och jägare med samma passion och entusiasm. Framsteg sker ständigt och intresset ökar stadigt. Kärnan i vår verksamhet är gemenskap och en djup förståelse inom vårt område. Genom att kombinera expertis från tidigare generationer med vår egen erfarenhet har vi utvecklat vår egen kurslitteratur i form av appen "Jägarskolan".

I samband med min jägarexamen grundades RHS-hunters community, delvis för att följa upp tidigare kursdeltagare, men också för att främja allt från jakt, kunskap och traditioner till äldre jaktbruk. Vi strävar efter att erbjuda hjälp och möjligheter för människor att nätverka inom de plattformar vi har skapat, med över 1900 aktiva medlemmar runt om i Europa.


Skytteutbildningar till Produktutveckling

Förutom jakt och fiske i tonåren, var jag helt fascinerad utav att skapa och bygga saker med tidig målsättning att kunna kombinera de olika områden till ett heltids yrke. Med självupplevd förmåga utvecklade jag mina färdigheter inom produktutveckling som för mestadels var förbättringar av olika produkter fast i en begränsad skala men min kreativitet växte nåt enormt och slumpen gav mig inkörsport för vad det är idag.

Som åren gick, stötte jag på en tidigare jägarexamen elev till mig på en gemensam jakt. Under fikan flödade snacket, jag berättade några utav mina ambitioner och det visade sig att han hade släktingar från Italien. En begåvad familj som hade sysslat med läder i generationer med stor känsla av kvalité och en ofantlig kunskap för garvning och bearbetning av stora hudar.

Jag såg min chans och var redo att ta det stora steget. Kontakt etablerades och efter långa konversationer med familjens mäster skräddare, åkte jag ner med mina skisser och började förverkliga mina idéer med deras hantverk och förstklassiga råvaror. Läderprodukterna var en start med följd av andra frilufts tillbehör till avancerad CNC tillverkade vapendelar och så mycket annat, Projekteringen tar aldrig slut lika så för tankarna kring nya produkter.Jag specialiserar mig på att skapa bekväma redskap genom att förena teknik och funktionalitet med nyskapande inom tidlös design. Mina produkter är utformade för att vara beständiga över
tid, både estetiskt och kvalitetsmässigt.
Min passion kommer från en stark önskan att alltid lära och lyssna, särskilt när erfarenheter kan utöka min horisont.
Målet är att producera högkvalitativa produkter genom djupgående analyser, konceptutveckling och rigorösa tester. Varje produkt genomgår en omfattande utvecklingsprocess från idé till produktion och skräddarsys för konsumenternas behov. Vi är ständigt i utveckling för att möta våra egna och marknadens krav.