Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

År 1998 föddes Royal Hunting Sweden och har med åren kommit att omfatta utbildning, produkter och resor inom jakt. 2018 registrerades RHS-loggan som EU-varumärke och även Royal Hunting Sweden och Royal Hunting som registrerade varumärken av Patent och registreringsverket.


Royal - Kunglighet främst under äldre tider har spelat en stor roll i utformning utav samhället och i följd haft en historisk påverkan. Större delen av allmänheten har varit fängslande utav deras resurser, speciellt i utveckling och de förstklassiga föremål som tillverkades av mästerliga hantverkare.Hunting - Jakten förr ansågs mestadels för de privilegierade, som numera alla kan ta en del utav. Den utgör en stor roll i det sociala livet men också ett välbefinnande för många hushåll. Gemensamheten som knyter ihop folk från olika bakgrunder, där samspelet mellan jägare, vilt och natur har en svårslagen liknelse. Klädsel och redskap som används under resans gång är mer än bara verktyg, de återspeglar en viktig del utav din karaktär och handling för hållbarhet.


Sweden - Skandinavien är ofta förknippat med vikingar som var experter på att leda och delegera när saker verkade oöverkomliga och det krävdes innovativa lösningar. Grunden för vikingarnas ledarskap var acceptans baserad på kompetens och förmåga. Genom att dela erfarenheter mellan kamrater, öppet ventilerande, och aldrig äga kunskapen kunde man sträva att den skickligaste brodern eller systern gjorde jobbet.


En slogan som frekvent syns på våra produkter är “RHS Hunters - United Around The World” som kort förklarat betyder att från vårt ursprung kombinera värdsliga upplevelser med god vetskap, teknik, material och för att tillsammans möta okända utmaningar med accepterande adaptiva metoder och tillgängliggöra verk för folket som vill begrunda sig i en större del av människans framsteg genom historian - Blago Vasilevski