Förlorat jaktkort eller jägarbevis
Har du förlorat ditt jaktkort eller jägarbevis kan du själv logga in i Jägarregistret och skriva ut nya.
Nytt jaktkort
Logga in i  Jägarregistret med e-legitimation för att själv ladda ned ett jaktkort som PDF eller ett intyg där dina godkända jägarexamensprov framgår. 

Logga in i Jägarregistret 

Nytt jägarbevis 

För att få ett nytt jägarbevis tar du med dig intyget över godkända jägarexamensprov till en provledare. Provledaren kan utfärda ett nytt jägarbevis. Kontakta ett jägarförbund i ditt län för mer information. 

Nytt intyg 

Vill du beställa intyg från Naturvårdsverket, som postas till den adress där du är folkbokförd. Intyget är stämplat och underskrivet. Saknar du e-legitimation kan du beställa intyg om betalt jaktkort eller godkända jägarexamensprov från Naturvårdsverket.
Vi skickar utdrag med post till din folkbokföringsadress.
Av sekretesskäl kan vi inte ge upplysningar om jaktkort och jägarexamen knutna till en enskild person per telefon eller e-post.
Om du inte fått något utdrag inom sju arbetsdagar kan det bero på att Naturvårdsverket saknar uppgift om din jägarexamen eller om att du betalt jaktkort. Intyg skickas endast till svenska medborgare och till folkbokföringsadressen.

Beställa nytt intyg

Här kan du beställa nytt intyg om jaktkort eller jägarexamen.
Kontakta oss på: [email protected]
Telefon: 010-698 17 00
Du kan ringa vår kundtjänst måndag till och med fredag klockan 8–16.30. Kundtjänsten har stängt på torsdagar klockan 10–11.